|
Autor |
Wiadomość |
jacekbak221
Przybysz

|
|
Edukacja dzieci |
|
Kilka dni temu trafiłam na witrynę, która posiada fascynujący zestaw treści informacyjnych. Gorąco polecam odwiedzenie tej strony, aby poszerzyć swoją wiedzę - przedszkole swarzędz.
|
|
Wto Lis 28, 2023 12:05 |
|
 |
Reklama
|
|
Wto Lis 28, 2023 12:05 |
|
 |
sherri
Mistrzunio

|
|
|
|
Jeżeli chodzi o takie aspekty, jak materiały przygotowawcze do końcowych egzaminów - to powiem wam, że trochę ofert w sieci w tym kierunku można znaleźć. Chociażby ja dowiedziałam się teraz, że na egzamin8.pl z języka polskiego kurs jest tam dostępny - bardzo wartościowy. Warto się przyjrzeć tej opcji.
|
|
Pon Mar 04, 2024 19:57 |
|
 |
fuska
Przybysz

|
|
|
|
Jeśli szukacie przedszkola dwujęzycznego, to Tequesta w Warszawie jest świetnym wyborem. Nasza córka chodzi do oddziału na Żoliborzu i uwielbia tam być Dwa języki (angielski i hiszpański) na co dzień, małe grupy i cudowne opiekunki. Ja wiem, że moje dziecko jest tam pod najlepszą opieką 
|
|
Sob Paź 12, 2024 13:22 |
|
 |
sherri
Mistrzunio

|
|
|
|
Skoro mowa tutaj o takich kwestiach, jak końcowe też testy, to warto zerknąć nawet na stronę nowaera.pl. Tam znajdziecie wiadomości typu- jaki jest czas trwania egzaminu ósmoklasisty ? Jak się do niego przygotować? Znajdziecie też pomocne materiały...
|
|
Sro Sty 29, 2025 18:06 |
|
 |
ariana
Mistrzunio

|
|
|
|
A czy ktoś z was kojarzy https://epicentrum.edu.pl/jezyk-japonski ? Tak pytam, ponieważ zastanawiam się nad tym czy skorzystać z ich usług, jak chodzi o koropetycje z języka japońskiego. Tak się składa, że jestem właśnie fanką takiego języka i nawet myślę, żeby kiedyś wyruszyć do Japonii na dłuższy czas, dlatego chcę naprawdę dobrze nauczyć się tego języka.
|
|
Pią Sty 31, 2025 19:21 |
|
 |
Reklama
|
|
Pią Sty 31, 2025 19:21 |
|
 |
|