|
|
| Autor |
Wiadomość |
simik
Przybysz

|
|
Planujemy wakacje |
|
Czy ktoś z was myśli i planuje wcześniej wakacje czy tylko ja tak robię co roku? Chcielibyśmy sobie wyskoczyć na pewno do Chorwacji bo jest tam świetnie i nie jest daleko. Zastanawiam się jednak nad innymi kierunkami bo może udałoby się jeszcze na jakiś krótki wypad wybrać. Czytam bloga koniecznie też go przejrzyjcie i może was także zainspiruje do ciekawych podróży na ten nadchodzący sezon
Ostatnio zmieniony przez simik dnia Pią Lis 04, 2022 19:41, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Czw Lut 17, 2022 18:15 |
|
 |
Reklama
|
|
| Czw Lut 17, 2022 18:15 |
|
 |
Mateo 77
Przybysz

|
|
|
|
Moim zdaniem to bardzo ciekawa opcja.
Ostatnio zmieniony przez Mateo 77 dnia Pon Sty 02, 2023 23:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Wto Sie 30, 2022 11:38 |
|
 |
bozenka55
Mistrzunio

|
|
|
|
Jeśli chodzi o dzieci to możesz skorzystać z tej oferty https://movecamp.pl/obozy-sportowe/dla-dzieci-i-mlodziezy/ i wysłać je na jeden z obozów sportowych. Dzieci nie tylko wypoczną ale spędzą czas aktywnie a to bardzo ważne dla młodego organizmu. Możesz też zapisać je na naukę pływania, gry w piłkę czy jazdy na nartach.
|
|
| Pon Paź 17, 2022 16:42 |
|
 |
fuska
Przybysz

|
|
|
|
Jeśli planujecie wakacje w ciepłym miejscu, warto zwrócić uwagę na biuro podróży Oasis Tours. Mają szeroką ofertę wycieczek do popularnych europejskich i egzotycznych miejsc, a także możliwość dostosowania podróży przez tzw. pakietowanie dynamiczne, dzięki czemu wakacje można spersonalizować zgodnie z własnymi potrzebami.
|
|
| Wto Lis 19, 2024 08:09 |
|
 |
sherri
Mistrzunio

|
|
|
|
Zawsze fascynowała mnie kultura Ameryki Łacińskiej i teraz myślę o Meksyku. Wpadła mi w oko oferta https://travelpp.pl/wycieczki/meksyk-sladami-aztekow/
- opisuje to jako wyprawę w głąb historii Azteków, piramid i kolorowych miast. Była któraś z Was? Jakie wrażenie robi Meksyk na żywo – bardziej egzotyka czy chaos?
|
|
| Sob Sie 30, 2025 19:08 |
|
 |
rupolotka13
Przybysz

|
|
|
|
Ciekawi mnie, jak inni by się zachowali w takiej sytuacji. Zrobilibyście to samo czy może inaczej?
_________________ nietypowe lampki na choinkę |
|
| Pon Wrz 29, 2025 16:45 |
|
 |
wonox
Przybysz

|
|
|
|
Wiem, że są ludzie, którzy potrafią spakować się w godzinę i po prostu ruszyć w nieznane. Dla nich spontaniczność to klucz do udanego wypoczynku. Ale ja… lubię planować. Dla mnie część przyjemności zaczyna się już wtedy, gdy wyszukuję idealne miejsce, czytam opinie o hotelach, porównuję ceny lotów i układam sobie w głowie plan zwiedzania. To trochę jak podróż przed podróżą.
|
|
| Sob Lis 08, 2025 20:21 |
|
 |
Reklama
|
|
| Sob Lis 08, 2025 20:21 |
|
 |
|