Forum Stardoll-Forum Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ UżytkownicyGrupy Zaloguj
Planujemy wakacje

Odpowiedz do tematu    Forum Stardoll-Forum Strona Główna » Inne Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat

Planujemy wakacje
Autor Wiadomość
simik
Przybysz
Przybysz

Post Planujemy wakacje Odpowiedz z cytatem
Czy ktoś z was myśli i planuje wcześniej wakacje czy tylko ja tak robię co roku? Chcielibyśmy sobie wyskoczyć na pewno do Chorwacji bo jest tam świetnie i nie jest daleko. Zastanawiam się jednak nad innymi kierunkami bo może udałoby się jeszcze na jakiś krótki wypad wybrać. Czytam bloga koniecznie też go przejrzyjcie i może was także zainspiruje do ciekawych podróży na ten nadchodzący sezon

Ostatnio zmieniony przez simik dnia Pią Lis 04, 2022 19:41, w całości zmieniany 1 raz
Czw Lut 17, 2022 18:15 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Czw Lut 17, 2022 18:15
Mateo 77
Przybysz
Przybysz

Post Odpowiedz z cytatem
Moim zdaniem to bardzo ciekawa opcja.

Ostatnio zmieniony przez Mateo 77 dnia Pon Sty 02, 2023 23:56, w całości zmieniany 1 raz
Wto Sie 30, 2022 11:38 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
bozenka55
Mistrzunio
Mistrzunio

Post Odpowiedz z cytatem
Jeśli chodzi o dzieci to możesz skorzystać z tej oferty https://movecamp.pl/obozy-sportowe/dla-dzieci-i-mlodziezy/ i wysłać je na jeden z obozów sportowych. Dzieci nie tylko wypoczną ale spędzą czas aktywnie a to bardzo ważne dla młodego organizmu. Możesz też zapisać je na naukę pływania, gry w piłkę czy jazdy na nartach.
Pon Paź 17, 2022 16:42 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
fuska
Przybysz
Przybysz

Post Odpowiedz z cytatem
Jeśli planujecie wakacje w ciepłym miejscu, warto zwrócić uwagę na biuro podróży Oasis Tours. Mają szeroką ofertę wycieczek do popularnych europejskich i egzotycznych miejsc, a także możliwość dostosowania podróży przez tzw. pakietowanie dynamiczne, dzięki czemu wakacje można spersonalizować zgodnie z własnymi potrzebami.
Wto Lis 19, 2024 08:09 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
sherri
Mistrzunio
Mistrzunio

Post Odpowiedz z cytatem
Zawsze fascynowała mnie kultura Ameryki Łacińskiej i teraz myślę o Meksyku. Wpadła mi w oko oferta https://travelpp.pl/wycieczki/meksyk-sladami-aztekow/
- opisuje to jako wyprawę w głąb historii Azteków, piramid i kolorowych miast. Była któraś z Was? Jakie wrażenie robi Meksyk na żywo – bardziej egzotyka czy chaos?
Sob Sie 30, 2025 19:08 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
rupolotka13
Przybysz
Przybysz

Post Odpowiedz z cytatem
Ciekawi mnie, jak inni by się zachowali w takiej sytuacji. Zrobilibyście to samo czy może inaczej?

Pon Wrz 29, 2025 16:45 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
wonox
Przybysz
Przybysz

Post Odpowiedz z cytatem
Wiem, że są ludzie, którzy potrafią spakować się w godzinę i po prostu ruszyć w nieznane. Dla nich spontaniczność to klucz do udanego wypoczynku. Ale ja… lubię planować. Dla mnie część przyjemności zaczyna się już wtedy, gdy wyszukuję idealne miejsce, czytam opinie o hotelach, porównuję ceny lotów i układam sobie w głowie plan zwiedzania. To trochę jak podróż przed podróżą.
Sob Lis 08, 2025 20:21 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Sob Lis 08, 2025 20:21

Odpowiedz do tematu    Forum Stardoll-Forum Strona Główna » Inne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: