Forum Stardoll-Forum Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ UżytkownicyGrupy Zaloguj
Stylowe meble i dekoracja wnętrz

Odpowiedz do tematu    Forum Stardoll-Forum Strona Główna » Projekt Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat

Stylowe meble i dekoracja wnętrz
Autor Wiadomość
romek4443
Pan i Władca ; D
Pan i Władca ; D

Post Stylowe meble i dekoracja wnętrz Odpowiedz z cytatem
Ja bardzo przypadkowo dowiedziałem się o Dekoracje do domu . Dla każdej osoby to jest na pewno bardzo dobra oferta.
Wto Lip 19, 2022 21:55 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wto Lip 19, 2022 21:55
Dudek
Przybysz
Przybysz

Post Re: Stylowe meble i dekoracja wnętrz Odpowiedz z cytatem
Meble to jedno, a dodatki które podkreślą charakter wnętrza to drugie Smile zazwyczaj w dekoracji wnętrz wykorzystuje się kwiaty ja za to stawiam na coś podobnego czyli kwiaty sztuczne np sztuczne żonkile, bardzo wytrzymała i estetyczna dekoracja Smile
Sro Sie 17, 2022 14:55 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
sherri
Mistrzunio
Mistrzunio

Post Odpowiedz z cytatem
Tak przy okazji możecie poczytać sobie tutaj http://www.alladyn-meble.com.pl/pufa-do-pokoju-dzieciecego-modny-i-wygodny-dodatek/ artykuł dotyczący wyposażenia do pokoju dziecka. Dowiecie się tam, jakie przykładowo pufy warto wybrać? Dowiecie jakie są teraz modne ich modele i jak stoją cenowo. Myślę, że was to zainteresuje.
Sob Sie 20, 2022 17:04 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
bozenka55
Domownik
Domownik

Post Odpowiedz z cytatem
Jeśli szukasz stylowych produktów potrzebnych do wykończenia wnętrz to postaw na ofertę https://nietylkofiranki.pl/189-posciel-160x200-cm gdzie znajdziesz nie tylko piękną pościel ale także masę innych produktów do aranżacji. Mają tam firanki i zasłony, koce i narzuty a także akcesoria dla domu. Idealne miejsce na takie zakupy.
Pon Lis 21, 2022 19:58 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ariana
Mistrzunio
Mistrzunio

Post Odpowiedz z cytatem
Przede wszystkim trzeba tutaj zaznaczyć, że jest teraz masa inspiracji, a także sklepów z wyposażeniem. Teraz przykładowo nawet ja znalazłam całkiem niezłą firmę, która oferuje meble do pokoju dziecięcego w dobrej cenie, zobaczcie sami http://www.pinio.com.pl/ . Ich oferta jest naprawdę korzystna na pierwszy rzut oka, a meble też wydają się być bardzo dobre.
Pią Gru 23, 2022 16:06 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
yayana
Domownik
Domownik

Post Odpowiedz z cytatem
moim zdaniem nawet online z ikei mozna porzadne i dobrej jakosci meble zamowic, ale kluczowy jest ich poprawny montaz. Wielu ludzi kombinuje samodzielnie zamiast wynajac ekipe https://montiermebli.pl/montaz-mebli-ikea/ i miec z glowy Smile
Nie Sty 08, 2023 14:50 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
sherri
Mistrzunio
Mistrzunio

Post Odpowiedz z cytatem
Skoro mowa tutaj o aranżowaniu wnętrz, to może na początek warto też się nieco zainspirować? Ja przykładowo znalazłam właśnie blog https://deas.sk - gdzie wiele ciekawy tematów jest poruszanych. Możecie sobie sprawdzić... Myślę, że może wam się spodobać.
Pon Sty 29, 2024 20:11 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ariana
Mistrzunio
Mistrzunio

Post Odpowiedz z cytatem
Dla mnie osobiście też super sprawą są wszelkie dodatki zapachowe, ponieważ dzięki nim wnętrza też przybierają całkiem innego charakteru. Akutanie w planach mam dokonać zakupu w sklepie Pachnąca Szafa - ponieważ ich oferta jest naprawdę szeroka - można znaleźć tam takie artykuły, jak -
saszetki do szafy, świecie zapachowe, wszelkie inne podobne rzeczy.
Sob Cze 01, 2024 08:59 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
sherri
Mistrzunio
Mistrzunio

Post Odpowiedz z cytatem
A czy ktoś z was ma doświadczenie z firmą DeluxDeco? Tak pytam, ponieważ zauważyłam, że w ich ofercie też właśnie można znaleźć naprawdę dobre meble. Co możecie napisać mi na ich temat? Bo wstępnie zainteresowała mnie ich sofa mała i tak kusi mnie, aby dokonać jej zakupu?
Sro Lut 26, 2025 10:46 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Sro Lut 26, 2025 10:46

Odpowiedz do tematu    Forum Stardoll-Forum Strona Główna » Projekt Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: