Autor |
Wiadomość |
romek4443
Pan i Władca ; D

|
|
Medycyna estetyczna |
|
Każdej kobicie polecam żeby wreszcie przeczytała bardzo fajny artykuł naturalne zioła dla urody .Sam z tego artykułu naprawdę dowiedziałem się bardzo dużo.
|
|
Pią Wrz 25, 2020 07:43 |
|
 |
Reklama
|
|
Pią Wrz 25, 2020 07:43 |
|
 |
bowlee
Domownik

|
|
|
|
Jeśli chodzi o tego typu sprawy, to bardzo często wolimy korzystać z zabiegów medycyny estetycznej. Bo jednak jest to dużo lepsza forma na ujędrnianie ciała i nie tylko. Poza tym w klinice SkinClinic mają dość spory wybór w zabiegach i to za pomocą nowoczesnego lasera. Także ja tam wolę taką metodę upiększania niż jakieś zioła. Ale poczytać nigdy nie zaszkodzi
|
|
Wto Paź 06, 2020 07:58 |
|
 |
ariana
Mistrzunio

|
|
|
|
A czy ktoś był może z was w J`adore Instytut https://jadoreinstytut.com/warszawa/ ? Czy robiliście tam jakieś zabiegi? Pytam, ponieważ zauważyłam, że cieszą się oni pozytywnymi opiniami. Co wy na to? Chciałabym u nich poprawić kształt mojej twarzy i jestem ciekawa czy dadzą radę?
|
|
Sob Gru 19, 2020 06:15 |
|
 |
milek
Mistrzunio

|
|
|
|
...
Ostatnio zmieniony przez milek dnia Wto Sty 25, 2022 21:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
Pon Lis 29, 2021 13:26 |
|
 |
frosch
Domownik

|
|
|
|
Medycyna estetyczna jest nam niezwykle pomocna. Każdy z nas ma jakieś kompleksy, z którymi sobie nie radzi i chciałby się ich pozbyć. Wtedy z pomocą przychodzą nam wszelakiego rodzaju zabiegi jak na przykład zabiegi modelujące sylwetkę, czy zabiegi na cellulit, albo jeszcze inne. Wybór jest ogromny, ale warto o tym pamiętać, aby wybrać odpowiednią i sprawdzoną klinikę, a taka właśnie jest Bieńkowscy Clinic z Częstochowy.
|
|
Sro Gru 29, 2021 19:27 |
|
 |
sherri
Mistrzunio

|
|
|
|
A czy ktoś z was ma doświadczenie również z gabinetem medycyny estetycznej https://medestetic-gliwice.pl ? Pytam, ponieważ przeglądałam internet i tak przypadkiem wpadłam na nich. Zauważyłam, że mają naprawdę obszerną ofertę i można tam znaleźć niezłe opcje dla siebie. To co jeszcze rzuciło mi się w oczy- to ceny, które nie są wygórowane.
|
|
Czw Mar 10, 2022 20:05 |
|
 |
frosch
Domownik

|
|
|
Sro Kwi 27, 2022 18:55 |
|
 |
gwiazda
Domownik

|
|
|
|
Do niedawna nie miałam zdania na temat medycyny estetycznej lecz dzięki rekomendacjom przyjaciółek sama chyba skorzystam z zabiegów, które wykonuje Klinika Kosmetologii i Medycyny Estetycznej Beauty Address. Mają tam bardzo szeroki wachlarz zabiegów ja jednak zamierzam wykonać makijaż permanentny i modelowanie sylwetki. Być może z czasem zdecyduję się na coś więcej. Jeśli jesteście chętni na zabiegi to zapoznajcie się z pełną ofertą na stronie https://www.beautyaddress.pl/
|
|
Sro Cze 22, 2022 17:09 |
|
 |
Zuzia
Domownik

|
|
|
|
Na przykładzie Gabinetu Kosmetyki Lekarskiej Bella z Warszawy doskonale widać jak szybko rozwija się medycyna estetyczna. Mają bardzo nowoczesny sprzęt zabiegowy, który minimalizuje ryzyko podczas zabiegu, podnosi komfort i sprawia, że zabiegi dają oczekiwane efekty. Specjaliści medycyny estetycznej, dermatologii i kosmetologi Gabinetu nieustannie podnoszą swoje kwalifikacje, a ich współpraca przynosi wymierne korzyści każdemu klientowi.
|
|
Pią Sty 27, 2023 14:24 |
|
 |
ariana
Mistrzunio

|
|
|
|
No i fajnie... Ja właśnie w planach mam wybrać się do gabinetu medycyny estetycznej https://czaskobiety.com/zabiegi/kriolipoliza/ . Słyszałam, że jest to świetne miejsce, gdzie można skorzystać z najróżniejszych, innowacyjnych zabiegów. Właśnie zastanawiam się tak dla siebie nad zabiegami wyszczuplającymi, dlatego chcę się do nich wybrać.
|
|
Wto Maj 30, 2023 17:25 |
|
 |
bozenka55
Domownik

|
|
|
|
Jeśli chcesz aby zabieg z zakresu medycyny estetycznej był wykonany jak należy to stawiaj na kliniki premium. W stolicy odwiedź tą https://the-clinic.pl/oferta/medycyna-estetyczna/ gdzie wykonasz nie tylko zabiegi hialurozy, mezoterapii czy laseroterapii ale także chirurgię plastyczną czy ginekologie estetyczną. Medycyna estetyczna w ich wykonaniu to majstersztyk który zapewnia oszałamiające efekty końcowe.
|
|
Wto Sie 22, 2023 09:51 |
|
 |
mufinka
Przybysz

|
|
Medycyna estetyczna |
|
Wiele kobiet zastanawia się nad wyglądem swoich piersi i z chęcią by je sobie powiększyły, ale boją się operacji. Na szczęście teraz istnieją inne metody powiększania biustu Ja ostatnio czytałam taki artykuł https://24jgora.pl/artykul/jak-powiekszyc-piersi/1465554 więc warto sobie poczytać, bo efekty są fajne.
|
|
Sro Paź 25, 2023 15:44 |
|
 |
sherri
Mistrzunio

|
|
|
|
Widzę, że też interesujecie się zabiegami z medycyny estetycznej.... Skoro tak, możecie sprawdzić sobie przykładowo co w ofercie ma klinika medycyny estetycznej łódź Revital. Ich oferta jest naprawdę szeroka, także tam znajdziecie wymarzony dla siebie zabieg, które pomoże wam poprawić to i tamto w nieinwazyjny sposób. Sami zobaczcie.
|
|
Pon Mar 04, 2024 08:42 |
|
 |
Weronika1975
Domownik

|
|
|
|
Współuczestniczyłem w kilku szkoleniach dotyczących prawa medycznego i muszę przyznać, że są one niezwykle wartościowe. Szkolenia prawo medyczne zapewniają nie tylko teoretyczne podstawy, ale także praktyczne narzędzia, które pomagają w codziennej pracy prawnika. Zdecydowanie polecam każdemu, kto chce poszerzyć swoje kompetencje w tym kluczowym obszarze prawa i Szkolenia prawo medyczne.
|
|
Pon Sty 20, 2025 19:05 |
|
 |
owenka
Domownik

|
|
|
|
Ja jeszcze nigdy nie robiłam sobie takiego zabiegu ale kusi mnie by zapisać się na powiększanie i modelowanie ust jakie są Wasze odczucia po takim zabiegu? Jeśli chodzi o klinikę to wybiorę pewnie Sferę w Warszawie na Alejach Jerozolimskich w Warszawie. Myślicie, ze warto ?
|
|
Wto Kwi 01, 2025 12:40 |
|
 |
Reklama
|
|
Wto Kwi 01, 2025 12:40 |
|
 |
|