Forum Stardoll-Forum Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ UżytkownicyGrupy Zaloguj
Budowa magazynu

Odpowiedz do tematu    Forum Stardoll-Forum Strona Główna » Inne Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat

Budowa magazynu
Autor Wiadomość
hihi
Przybysz
Przybysz

Post Budowa magazynu Odpowiedz z cytatem
Witajcie,
planujemy właśnie budowę magazynu dla naszej firmy i szukamy jakiegoś wykonawcy, który by się tym zajął. Kogo możecie polecić? Znacie jakieś takie firmy? Słyszeliście na przykład o firmie Depenbrock Polska z Komornik pod Poznaniem? Trafiliśmy bowiem na ich ofertę na stronie http://depenbrock.pl/oferta/budownictwo-przemyslowe-i-budowa-hal i wydała nam się ona całkiem atrakcyjna... a Wy co o niej sądzicie? Jest to Waszym zdaniem firma godna zaufania?
Pią Sty 25, 2019 10:26 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Pią Sty 25, 2019 10:26
antoni4
Przybysz
Przybysz

Post Odpowiedz z cytatem
Chyba każdy z nas wie że budowa magazynu zawsze zajmuje bardzo dużo czasu.To jest bardzo normalne w dzisiejszym świecie.

Wto Lut 05, 2019 15:45 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
mirek443333
Przybysz
Przybysz

Post Odpowiedz z cytatem
Z budową magazynu to ja zawsze miałem bardzo dużo problemów.Sam już nawet nie wiem jak to wszystko załatwię.

Pią Maj 10, 2019 11:28 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama
Pan i Władca ; D
Pan i Władca ; D

Post Odpowiedz z cytatem

Zobacz też :

Pią Lut 12, 2021 23:35 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
bowlee
Domownik
Domownik

Post Odpowiedz z cytatem
Cześć. A wiecie, że przy okazji budowy magazynu zastanawiamy się nad zamontowaniem paneli fotowoltaicznych. Bo mimo wszystko dzięki temu możemy dość sporo zaoszczędzić na prądzie, więc czemu by nie skorzystać z takiego rozwiązania. Więc szukałam gdzie znajdę dobrą firmę i między innymi tutaj https://el-power.eu/fotowoltaika-we-wrzesni/ znalazłam dokładnie to czego poszukiwałam.
Czw Wrz 30, 2021 08:20 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
milek
Mistrzunio
Mistrzunio

Post Odpowiedz z cytatem
Smile

Ostatnio zmieniony przez milek dnia Wto Kwi 26, 2022 22:01, w całości zmieniany 1 raz
Czw Lis 18, 2021 13:22 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ariana
Mistrzunio
Mistrzunio

Post Odpowiedz z cytatem
A ja sobie wszystko przekalkulowałam i doszłam do wniosku, że magazynowanie Warszawa będzie idealnym dla mnie rozwiązaniem. Właśnie znalazłam firmę http://ejko.com.pl/ , która oferuje tego typu usługi i planuję się do nich zgłosić. Słyszałam, że jest to rzetelna i niezawodna firma, która świadczy usługi na wysokim poziomie.
Nie Sty 02, 2022 09:52 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
jacekkowalski221
Przybysz
Przybysz

Post Odpowiedz z cytatem
Popołudniu udało mi się przeczytać niezwykle atrakcyjny tekst. Jest on łatwy i ma ogromną ilość informacji. Polecam zapoznać się z tekstem, a dowiesz się sporo na temat -kontenery na śmieci Poznań .
Pon Sty 31, 2022 15:53 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Kinga458
Mistrzunio
Mistrzunio

Post Odpowiedz z cytatem
Warto zwrócić uwagę na wysokiej jakości wylewkę aby nie pękała
Polecam wylewki mixokretem
Wto Lut 01, 2022 16:40 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Kinga458
Mistrzunio
Mistrzunio

Post Odpowiedz z cytatem
Warto zwrócić uwagę na wysokiej jakości wylewkę aby nie pękała
Polecam wylewki mixokretem
Wto Lut 01, 2022 16:41 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
słodka
Domownik
Domownik

Post Odpowiedz z cytatem
Magazyn to fajny pomysł na swój biznes, ale budowa magazynu wiąże się z ogromnymi kosztami i nie wszystkich na to stać. Dlatego jednym z fajniejszych rozwiązań jest wynajem takiego centrum logistycznego. Wówczas nie musimy się o nic martwić, ani o dojazd do tego miejsca, ani o obsługę. Takie usługi oferuje nam firma https://www.7rsa.pl/nasze-projekty/7r-park-katowice-ii , która ma magazyn do wynajęcia katowice. Lokalizacja w mojej opinii też jest pierwsza klasa!
Sro Lut 09, 2022 14:05 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
frosch
Domownik
Domownik

Post Odpowiedz z cytatem
Jak już podejmujecie się budowy Waszego wymarzonego magazynu, to warto też pamiętać o jego odpowiednim wyposażeniu. I tutaj na pewno sprawdzą się palety przemysłowe, bez których żaden magazyn nie mógłby funkcjonować. Warto też pamiętać o tym, aby one były wytrzymałe i takie na pewno są palety eur, a sprzedaje je polski producenta - firma Sas Group, która działa na rynku od lat i kontrahentów jej nie brakuje Smile
Wto Lut 15, 2022 13:54 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
sherri
Mistrzunio
Mistrzunio

Post Odpowiedz z cytatem
Smile

Ostatnio zmieniony przez sherri dnia Wto Lut 22, 2022 09:49, w całości zmieniany 1 raz
Nie Lut 20, 2022 17:17 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
jackstrong11
Przybysz
Przybysz

Post Odpowiedz z cytatem
Dziś udało mi się przeczytać niezwykle interesujący tekst. Jest on nieskomplikowany i ma ogromną ilość wiadomości. Rekomenduję zaznajomić się ze wszystkim co jest na witrynie internetowej, a dowiesz się wiele na temat - sprzedaż kruszywa Gniezno.
Pon Lut 21, 2022 14:17 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Kinga458
Mistrzunio
Mistrzunio

Post Odpowiedz z cytatem
Jak najbardziej firma na 5 już od początku realizacji projektu super współpraca
Polecam ocieplanie pianą pur bielsko-biała
Pon Mar 28, 2022 12:39 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
marcinm163
Przybysz
Przybysz

Post Odpowiedz z cytatem
Jakiś czas temu udało mi się przeczytać niezwykle atrakcyjny tekst. Jest on zrozumiały i ma dużą ilość informacji. Polecam zapoznać się z tą stroną internetową. Potężna ilość wpisów i przeróżna zawartość - Magazyn Self Storage Poznań.
Wto Mar 29, 2022 08:05 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
aleksatom123
Domownik
Domownik

Post Odpowiedz z cytatem
Dziś udało mi się znaleźć niesamowicie pasjonujący akapit. Nader mi się spodobał, z uwagi na pomysłową zawartość oraz mocny sens. Zapraszam każdego do zaznajomienia się z artykułem dodatkowo zajrzenia na witrynę - https://adabet.com.pl/ .
Czw Kwi 28, 2022 16:13 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
poezja
Domownik
Domownik

Post Odpowiedz z cytatem
Przeze mnie ostatnimi czasy był poszukiwany jakościowy wózek platformowy w dobrej cenie. Mój dobry znajomy polecił mi tą firmę: https://radertech.com.pl/sklep/wozek-platformowy . Muszę przyznać, że posiadają naprawdę solidne produkty w dodatku w bardzo dobrych cenach. Na pewno znajdziecie coś dla siebie. Polecam.
Sob Maj 21, 2022 10:49 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
yayana
Domownik
Domownik

Post Odpowiedz z cytatem
Może przydać się wam taka płyta kompozytowa - https://wytnij.com/materialy/plyta-kompozytowa-dibond W budownictwie i wykończeniu mieszkań, biur i innych miejscach bardzo często się je wykorzystuje. W ogóle mają wiele zastosowań
Czw Lip 28, 2022 12:48 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
gwiazda
Domownik
Domownik

Post Odpowiedz z cytatem
Słyszałam, że najkorzystniej wybudować magazyn ze stali. Potwierdźcie proszę, jeśli macie widzę w tej dziedzinie. Wyszukałam w internecie skład stali nierdzewnych MTL https://mtl.com.pl/produkty/prety-aluminiowe/ i teraz zastanawiam się nad zasadnością zamówień u nich. Chętnie poczytam Wasze opinie, czy to faktycznie sprawdzony dostawca stali.
Czw Sie 11, 2022 17:34 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
sherri
Mistrzunio
Mistrzunio

Post Odpowiedz z cytatem
No, dobrze... Ale czy nie myśleliście nad takimi kwestiami, jak magazynowanie u firmy przykładowo Ejko http://ejko.com.pl/ ? Może to byłoby dla was dużo korzystniejszą opcją? Co wy na to? Z tego co wiem firma oferuje dogodne warunki współpracy i macie tam do dyspozycji całkiem spory metraż. Także warto byłoby chociaż dokładniej zapoznać się z ich propozycją.
Pon Sie 29, 2022 17:52 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Zuzia
Domownik
Domownik

Post Odpowiedz z cytatem
Już na etapie projektowania warto wszystko tak obmyślić, by na pewno było bezpiecznie. Bezpieczeństwo ludzi powinno być priorytetem, następnie zadbajmy o towar. Jeśli szukacie czegoś do ochrony ppoż warto zerknąć w asortyment Askar Protect https://askarprotect.pl/ Maja ciekawe propozycje, również szkoleń ppoż, na przykład z zakresu pierwszej pomocy. Uważam, że każdy powinien to szkolenie ukończyć.
Sob Gru 10, 2022 17:28 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
toni
Przybysz
Przybysz

Post Odpowiedz z cytatem
W związku z tym, że budowa nowego magazynu to inwestycja przekraczająca budżet firmy musiałem poszukać innego rozwiązania. Trafiłem na ofertę firmy J&M Logistics, która ma swoje nowoczesne magazyny w wielu częściach kraju i dysponuje specjalistycznym transportem realizującym przewozy krajowe i międzynarodowe. Na stronie https://jmlogistics.pl/ dowiedziałem się o kompleksowej obsłudze powierzonego firmie towaru, którą zajmują się odpowiednio wyszkoleni specjaliści.
Wto Maj 21, 2024 19:15 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ariana
Mistrzunio
Mistrzunio

Post Odpowiedz z cytatem
Na pewno też trzeba byłoby zastanowić się z czego chcecie wykonać taki magazyn. Ja teraz znalazłam przykładowo firmę BetBlok, która oferuje mur oporowy betonowy i inne wyroby betonowe, dzięki którym możecie postawić coś solidnego i niezawodnego. Myślę, że warto przyjrzeć się ich pełniejszej ofercie.
Pią Sie 23, 2024 14:26 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
aleksatom123
Domownik
Domownik

Post Odpowiedz z cytatem
Wieczorem było mi dane przeczytać niesłychanie rewelacyjny tekst. Jest on nieskomplikowany i ma dużą ilość informacji. Polecam zapoznać się ze wszystkim co jest na stronie, a dowiesz się sporo na temat -operator logistyczny .
Pon Wrz 30, 2024 23:41 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
sherri
Mistrzunio
Mistrzunio

Post Odpowiedz z cytatem
To ja powiem wam, że według mnie też przyda się wam dobry program magazynowy. Na pewno dużo łatwiej wtedy będzie wam zarządzać wszystkim, mieć pod większą kontrolą wszystko itd. Zobaczcie dlatego na ofertę Avocadosoft
- bo z tego co wiem oferują świetny program.
Sro Paź 02, 2024 11:11 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
frekolawt35
Przybysz
Przybysz

Post Odpowiedz z cytatem
A wy myślicie że tak powinno być? Może warto jeszcze trochę pomyśleć o tym, zanim podejmiemy decyzję.
____
gąbka ścierna
Nie Gru 21, 2025 19:27 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
mneiokad45
Przybysz
Przybysz

Post Odpowiedz z cytatem
Twoja perspektywa wydaje mi się naprawdę sensowna i godna rozważenia. A Wy? Gdybyście znaleźli się w takiej sytuacji, jak byście postąpili?

Pon Gru 22, 2025 17:34 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
sriepmniwek34
Przybysz
Przybysz

Post Odpowiedz z cytatem
Czuję, że warto byłoby zgłębić ten temat trochę bardziej. Zastanawiam się, czy to nie wymaga jeszcze kilku dodatkowych informacji.

Sob Mar 07, 2026 14:43 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
krool
Domownik
Domownik

Post Odpowiedz z cytatem
Zastanawiałam się ostatnio, jak wygląda proces budowy domu i jakie projekty są teraz na topie. Widziałam sporo fajnych pomysłów, a niektóre naprawdę mnie zaskoczyły. Na stronie https://www.archon.pl/projekty-domow znajdziecie różnorodne projekty, które mogą być inspiracją dla wielu osób planujących budowę. Swoją drogą, ciekawe jak w praktyce sprawdzają się te nowoczesne rozwiązania. Myślę, że warto zerknąć na ich ofertę!
Pon Cze 08, 2026 10:12 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Pon Cze 08, 2026 10:12

Odpowiedz do tematu    Forum Stardoll-Forum Strona Główna » Inne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: