Nie sądziłem, że laptopy hybrydowe mogą być tak praktyczne – a jednak. Możesz oglądać seriale w trybie tabletu, a potem od razu przełączyć się na tryb laptopa do pracy. Tutaj: https://www.wybieramlaptopa.pl/porady/1553-ranking-laptopow-hybrydowych-i-konwertowalnych znalazłem zestawienie topowych modeli i teraz tylko zastanawiam się, który będzie najlepszy do notatek i Netflixa
Pon Wrz 01, 2025 11:29
Reklama
Pon Wrz 01, 2025 11:29
Ghalib Shaikh Mistrzunio
SIMON
Can I simply say what a reduction to seek out somebody who actually knows what theyre talking about on the internet. You definitely know tips on how to convey an issue to mild and make it important. More people have to learn this and perceive this side of the story. I cant imagine youre no more standard since you definitely have the gift. Snipaste下载
Sob Sty 17, 2026 09:33
nikidmikaj39 Przybysz
Nie jestem pewien, ale na pewno warto rozważyć różne opcje. To może być dobry pomysł, ale wydaje mi się, że trzeba by to dokładniej przemyśleć.