|
Autor |
Wiadomość |
romek4443
Pan i Władca ; D

|
|
Włosy |
|
Ja mam bardzo ładne włosy bo ostatnio skorzystałem z bardzo dobrej oferty mgiełka nabłyszczająca do włosów .Z tej oferty korzysta bardzo dużo osób i to na pewno jest bardzo dobrze.
|
|
Pią Paź 01, 2021 05:53 |
|
 |
Reklama
|
|
Pią Paź 01, 2021 05:53 |
|
 |
milek
Mistrzunio

|
|
|
Sro Lis 17, 2021 11:00 |
|
 |
Misiii
Domownik

|
|
|
U mnie sprawdzają się kosmetyki do włosów średnioporowatych, choć sądzę, że przez zabiegi stylizacji na gorąco stały się one raczej wysokoporowate. Używam odpowiednich olejów do olejowania, a także emolientów, bo strasznie szybko włosy mi wysychają. Tutaj jest przykład tego, jak określić porowatość https://regeneris.pl/porowatosc-wlosow-czym-jest-i-jak-ja-okreslic/b_guqq Polecam Wam sobie tę kwestię przemyśleć, bo dobra pielęgnacja potrafi zdziałać cuda 
|
|
Wto Gru 06, 2022 08:39 |
|
 |
dabeeryy
Przybysz

|
|
|
|
Everyone has their own point of view, and it's important to respect the opinions of others.
|
|
Pon Wrz 11, 2023 08:38 |
|
 |
darda
Przybysz

|
|
|
|
Od lat zmagałam się z problemem łamliwych i pozbawionych blasku włosów. Stosowałam różne odżywki i maski, ale efekty były krótkotrwałe. Postanowiłam spróbować suplementu Vitapil po rekomendacji mojej kosmetolog. Już po pierwszym miesiącu stosowania zauważyłam, że moje włosy stały się mocniejsze i bardziej lśniące 
|
|
Pon Wrz 30, 2024 20:39 |
|
 |
wikka
Przybysz

|
|
|
|
 |
 |
Od lat zmagałam się z problemem łamliwych i pozbawionych blasku włosów. Stosowałam różne odżywki i maski, ale efekty były krótkotrwałe. Postanowiłam spróbować suplementu Vitapil po rekomendacji mojej kosmetolog. Już po pierwszym miesiącu stosowania zauważyłam, że moje włosy stały się mocniejsze i bardziej lśniące  |
Super, że u Ciebie też vitapil działa! U mnie po 2-3 miesiącach było widać różnicę. Mniej włosów na szczotce i coraz więcej baby hair. Warto się nie poddawać, bo efekty przychodzą stopniowo.
|
|
Pią Mar 28, 2025 07:31 |
|
 |
gwiazda
Domownik

|
|
|
|
Dzięki unikalnej formule naturalnych i ekologicznych farb Color&Soin włosy odzyskują zdrowie, elastyczność i naturalny blask już po pierwszej koloryzacji. Czyste barwniki wnikają głęboko w strukturę włosa, zapewniając jednolity i trwały kolor, a naturalne ekstrakty roślinne skutecznie regenerują uszkodzone partie włosa, wzmacniając jego strukturę od środka. Na stronie sklepu https://sklep.colorsoin.pl/ nie tylko kupimy kosmetyki Color&Soin, ale znajdziemy wiele ciekawych informacji.
|
|
Nie Kwi 27, 2025 12:45 |
|
 |
Reklama
|
|
Nie Kwi 27, 2025 12:45 |
|
 |
|