Forum Stardoll-Forum Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ UżytkownicyGrupy Zaloguj
Włosy

Odpowiedz do tematu    Forum Stardoll-Forum Strona Główna » Różne Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat

Włosy
Autor Wiadomość
romek4443
Pan i Władca ; D
Pan i Władca ; D

Post Włosy Odpowiedz z cytatem
Ja mam bardzo ładne włosy bo ostatnio skorzystałem z bardzo dobrej oferty mgiełka nabłyszczająca do włosów .Z tej oferty korzysta bardzo dużo osób i to na pewno jest bardzo dobrze.
Pią Paź 01, 2021 05:53 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Pią Paź 01, 2021 05:53
milek
Mistrzunio
Mistrzunio

Post Odpowiedz z cytatem
Przyznam szczerze, że bardzo lubię dbać o swoje włosy. Ostatnio zainteresowałam się takim zabiegiem jak laminacja i chelatowanie włosów. Nie ukrywam, na początku nie miałam pojęcia co robić, na szczęście na stronie https://www.glamour.pl/artykul/laminowanie-kontra-chelatowanie-wlosow-o-co-w-tym-chodzi udało mi się znaleźć na ten temat bardzo interesujący artykuł. Polecam i wam tam zerknąć
Sro Lis 17, 2021 11:00 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Misiii
Domownik
Domownik

Post Odpowiedz z cytatem
U mnie sprawdzają się kosmetyki do włosów średnioporowatych, choć sądzę, że przez zabiegi stylizacji na gorąco stały się one raczej wysokoporowate. Używam odpowiednich olejów do olejowania, a także emolientów, bo strasznie szybko włosy mi wysychają. Tutaj jest przykład tego, jak określić porowatość https://regeneris.pl/porowatosc-wlosow-czym-jest-i-jak-ja-okreslic/b_guqq Polecam Wam sobie tę kwestię przemyśleć, bo dobra pielęgnacja potrafi zdziałać cuda Smile
Wto Gru 06, 2022 08:39 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
dabeeryy
Przybysz
Przybysz

Post Odpowiedz z cytatem
Everyone has their own point of view, and it's important to respect the opinions of others.
Pon Wrz 11, 2023 08:38 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
darda
Przybysz
Przybysz

Post Odpowiedz z cytatem
Od lat zmagałam się z problemem łamliwych i pozbawionych blasku włosów. Stosowałam różne odżywki i maski, ale efekty były krótkotrwałe. Postanowiłam spróbować suplementu Vitapil po rekomendacji mojej kosmetolog. Już po pierwszym miesiącu stosowania zauważyłam, że moje włosy stały się mocniejsze i bardziej lśniące Smile
Pon Wrz 30, 2024 20:39 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
wikka
Przybysz
Przybysz

Post Odpowiedz z cytatem
darda napisał:
Od lat zmagałam się z problemem łamliwych i pozbawionych blasku włosów. Stosowałam różne odżywki i maski, ale efekty były krótkotrwałe. Postanowiłam spróbować suplementu Vitapil po rekomendacji mojej kosmetolog. Już po pierwszym miesiącu stosowania zauważyłam, że moje włosy stały się mocniejsze i bardziej lśniące Smile

Super, że u Ciebie też vitapil działa! Smile U mnie po 2-3 miesiącach było widać różnicę. Mniej włosów na szczotce i coraz więcej baby hair. Warto się nie poddawać, bo efekty przychodzą stopniowo.
Pią Mar 28, 2025 07:31 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
gwiazda
Domownik
Domownik

Post Odpowiedz z cytatem
Dzięki unikalnej formule naturalnych i ekologicznych farb Color&Soin włosy odzyskują zdrowie, elastyczność i naturalny blask już po pierwszej koloryzacji. Czyste barwniki wnikają głęboko w strukturę włosa, zapewniając jednolity i trwały kolor, a naturalne ekstrakty roślinne skutecznie regenerują uszkodzone partie włosa, wzmacniając jego strukturę od środka. Na stronie sklepu https://sklep.colorsoin.pl/ nie tylko kupimy kosmetyki Color&Soin, ale znajdziemy wiele ciekawych informacji.
Nie Kwi 27, 2025 12:45 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Nie Kwi 27, 2025 12:45

Odpowiedz do tematu    Forum Stardoll-Forum Strona Główna » Różne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: