|
|
| Autor |
Wiadomość |
sabinaabramik
Domownik

|
|
Klimatyzacja w domu |
|
Hej,
Planuję zamontować urządzenie takie jak klimatyzacja do domu Wrocław i zastanawiam się, jaka firma jest godna polecenia. Chciałbym coś cichego, wydajnego i energooszczędnego. Ktoś może ma doświadczenie w tym temacie i podpowie, na co zwrócić uwagę?
|
|
| Wto Sty 28, 2025 09:49 |
|
 |
Reklama
|
|
| Wto Sty 28, 2025 09:49 |
|
 |
sherri
Mistrzunio

|
|
|
|
Szukam rzetelnej firmy, która ogarnia klimatyzacja do domu i ma w ofercie urządzenia z dobrymi filtrami. Mamy w domu małego alergika i zależy mi, żeby klima nie tylko chłodziła, ale też trochę oczyszczała powietrze z pyłków. Czytałam, że niektóre modele mają specjalne funkcje sterylizacji, co brzmi bardzo obiecująco. Macie jakieś doświadczenia w tym temacie?
|
|
| Pią Mar 27, 2026 20:42 |
|
 |
sherri
Mistrzunio

|
|
|
|
Szukam rzetelnej firmy, która ogarnia klimatyzacja do domu i ma w ofercie urządzenia z dobrymi filtrami. Mamy w domu małego alergika i zależy mi, żeby klima nie tylko chłodziła, ale też trochę oczyszczała powietrze z pyłków. Czytałam, że niektóre modele mają specjalne funkcje sterylizacji, co brzmi bardzo obiecująco. Macie jakieś doświadczenia w tym temacie?
|
|
|
 |
Reklama
|
|
|
 |
|