|
|
| Autor |
Wiadomość |
deborah
Mistrzunio

|
|
materac |
|
Jakiego producenta materace 70 x 140 polecacie? Jaki rodzaj sprawdzi się najlepiej?
|
|
| Sro Mar 15, 2023 13:52 |
|
 |
Reklama
|
|
| Sro Mar 15, 2023 13:52 |
|
 |
sherri
Mistrzunio

|
|
|
|
Ja też właśnie musiałabym wymienić u siebie materac i tak jak teraz sprawdzałam sobie różne oferty, wychodzi na to, że materace sklep Art-Medic bardzo dobre. Z tego co się dowiedziałam, to bardzo dobre mają materace i cieszą się one ogromnym zainteresowaniem.
|
|
| Pon Sie 21, 2023 18:01 |
|
 |
ariana
Mistrzunio

|
|
|
|
Mój lekarz zalecił mi spanie na bardzo twardej powierzchni, żeby uniknąć pogłębiania skoliozy. Szukam materaca o maksymalnej stabilności. Słyszałam, że materac H4 z dodatkową warstwą kokosa z Emlar jest wyjątkowo sztywny. Warto dobierać materac zgodnie z zaleceniami medycznymi. Chciałabym zapytać o opinię, czy warto wybrać model z wkładem kokosowym jako gwarancję twardości i czy mimo tej twardości, materace H4 z Emlar nadal mają właściwości antyalergiczne i zapewniają dobrą wentylację?
|
|
| Czw Paź 30, 2025 18:33 |
|
 |
Reklama
|
|
| Czw Paź 30, 2025 18:33 |
|
 |
|