|
Autor |
Wiadomość |
fuska
Przybysz

|
|
last minute - pomysły |
|
Potrzebujemy jakiejś dobrej last minute. Cel: ciepło, plaża, drinki z palemką. Ktoś coś poleca? Może Oasis Tours?
|
|
Pon Mar 17, 2025 22:10 |
|
 |
Reklama
|
|
Pon Mar 17, 2025 22:10 |
|
 |
piekna
Przybysz

|
|
|
|
Też się podpinam, ja zgarnęłam od nich Egipt na totalnym spontanie i wyszło taniej niż myślałam. Hotel 5*, all-inclusive i absolutnie niczego nam nie brakowało.
|
|
Sro Mar 26, 2025 07:30 |
|
 |
wikka
Przybysz

|
|
|
|
Last minute to zawsze loteria, ale Oasis ma spoko oferty. Warto do nich zadzwonić, bo czasem mają coś ekstra. No i u nich jest opcja pakietowania dynamicznego
|
|
Czw Mar 27, 2025 07:16 |
|
 |
sanderunka
Przybysz

|
|
|
|
 |
 |
Last minute to zawsze loteria, ale Oasis ma spoko oferty. Warto do nich zadzwonić, bo czasem mają coś ekstra. No i u nich jest opcja pakietowania dynamicznego |
Też mam takie zdanie co do lastów. Raz się trafi coś fajnego,a raz nie. Ja wolę mieć już wcześniej zarezerwowaną wycieczkę.
|
|
Nie Kwi 13, 2025 17:35 |
|
 |
Reklama
|
|
Nie Kwi 13, 2025 17:35 |
|
 |
|