Forum Stardoll-Forum Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ UżytkownicyGrupy Zaloguj
Biznes

Odpowiedz do tematu    Forum Stardoll-Forum Strona Główna » Inne Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat

Biznes
Autor Wiadomość
romek4443
Pan i Władca ; D
Pan i Władca ; D

Post Biznes Odpowiedz z cytatem
Bardzo dobrym biznesem na pewno jest piekarnia.Na piekarni naprawdę można zarobić bardzo dużo pieniędzy. Sam prowadzę piekarnie i ostatnio kupiłem ubijaczka cukiernicza .
Sro Sie 26, 2020 16:45 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Sro Sie 26, 2020 16:45
Gustlig
Domownik
Domownik

Post Odpowiedz z cytatem
Trzeba spory wkład finansowy posiadać na taki biznes.
Sro Sie 26, 2020 21:53 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ariana
Mistrzunio
Mistrzunio

Post Odpowiedz z cytatem
A czy warto przeprowadzić takie działania, jak wycena firmy https://volante.pl/wycena-przedsiebiorstwa-firmy/ , gdy chcę przykładowo połączyć się z inną firmą? Wiecie, chodzi mi o taką długofalową współpracę, spółkę. Zastanawiam się czy zostawić wszystko tak jak jest, czy lepiej wiedzieć i mieć to nawet gdzieś na dokumencie, że moja firma na ten czas była warta tyle i tyle.
Wto Gru 15, 2020 21:43 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama
Pan i Władca ; D
Pan i Władca ; D

Post Odpowiedz z cytatem

Zobacz też :

Sob Lut 13, 2021 16:20 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
bowlee
Domownik
Domownik

Post Odpowiedz z cytatem
Wiadomo, że każdy decyduje się na taki biznes jaki mu najbardziej odpowiada i z jakim wiąże swoją przyszłość. Ale nie zapominajmy, że w każdej firmie musimy zapewnić pracownikom dostęp do niezbędnych dokumentów. I tutaj szukałam nowoczesnego rozwiązania i między innymi tutaj https://amodit.pl/porady-biznesowe/po-co-twojej-firmie-elektroniczny-obieg-dokumentow/ mogłam dowiedzieć wiele na temat elektronicznego obiegu dokumentów.
Pon Wrz 27, 2021 12:19 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
storczyk93
Przybysz
Przybysz

Post Odpowiedz z cytatem
Oj, ja to sobie ogólnie radzę, ale ostatnio ktoś mnie zapytał o fakturowanie odwrotne obciążenie i kompletnie nie wiedziałam, co odpowiedzieć. Jak to się mówi, biznes to biznes, a człowiek się uczy całe życie. Dlatego ja nie panikowałam, a pozwoliłam sobie na niewiedzę. I raczej się doskonalić będę w tym zakresie.
Wto Sty 04, 2022 18:11 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
poezja
Domownik
Domownik

Post Odpowiedz z cytatem
Ostatnio chciałam do swojej firmy zakupić nowy przełącznik cisco 3560c znajomy podpowiedział mi, że tego typu asortyment mogę znaleźć całkiem dobrej cenie na stronie firmy sklep.comel-it.com. Z tego co widziałam, to oni mają całkiem Spory wybór tego typu produktów, więc chyba się do nich zgłoszę w najbliższym czasie. Dajcie znać, czy wy kiedykolwiek korzystaliście może z ich oferty
Wto Lut 15, 2022 11:24 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
milek
Mistrzunio
Mistrzunio

Post Odpowiedz z cytatem
Jak już rozmawiamy o biznesie, to nie ukrywam, że co jakiś czas staram się wprowadzać jakieś ciekawe usprawnienia do swojej firmy. Teraz zainteresowały mnie propozycje, które udało mi się znaleźć na stronie https://www.eplan.pl/ i chyba się z nimi skontaktuje w celu poznania większych szczegółów.
Sob Lut 19, 2022 16:53 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
sherri
Mistrzunio
Mistrzunio

Post Odpowiedz z cytatem
A tak przy okazji, też mam pytanie.... Czy ktoś z was prowadzi sklep z odzieżą dziecięcą? Czy może ktoś z was tutaj https://outletboxx.com/gotowe-boxxy-odziez-dziecieca.html zaopatruje się w towar? Pytam, ponieważ chciałabym niedługo otworzyć coś swojego i zastanawiam się czy w razie czego tam nie robić zakupów...
Pią Mar 25, 2022 12:00 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Kinga458
Mistrzunio
Mistrzunio

Post Odpowiedz z cytatem
Bardzo profesjonalna oraz rzetelna obsługa.
Polecam wylewki mixokretem bielsko
Pon Mar 28, 2022 12:40 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
poezja
Domownik
Domownik

Post Odpowiedz z cytatem
Przyznam szczerze, że znalezienie odpowiedniego lokalu graniczy z cudem. Ostatnio chciałam otworzyć lokal i moja bardzo dobra znajoma poleciła mi tę firmę: https://wynajmerestauracje.pl/ . moim zdaniem warto ściągnąć do ich oferty, ponieważ jest ciekawa i można znaleźć tam naprawdę bardzo wiele ciekawych lokali w bardzo dobrych lokalizacjach. wydajemy się, że to dobry pomysł skorzystać z tej oferty
Sob Maj 21, 2022 09:52 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ariana
Mistrzunio
Mistrzunio

Post Odpowiedz z cytatem
A czy przykładowo płyta kompozytowa będzie odpowiednim materiałem do produkcji reklamy? Mam kilka projektów i chciałabym je zrealizować, szukam jednak niedrogich materiałów, a także usług obróbkowych. W sieci znalazłam firmę Wytnij.com, która działa niezawodnie w tym zakresie.
Pon Maj 23, 2022 15:38 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Weronika1975
Domownik
Domownik

Post Odpowiedz z cytatem
Mi się wydaje, że jak już myśleć o biznesie o trzeba pomyśleć o ewentualnych mediacjach w razie sporów, np. o znak towarowy. W tym miejscu chciałabym serdecznie polecić Pana J.Dworzyński z Katowic, który zajmuje się mediacjami sądowymi w katowicach, w moim przypadku zajmował się kwestiami takimi jak spór o znak towarowy – oczywiście chodziło o naruszenie znaku towarowego https://dworzynski.pro/. a wy macie kogos do polecenia z waszego miasta? Wink
Sob Lip 09, 2022 14:40 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
norbud
Przybysz
Przybysz

Post Odpowiedz z cytatem
prowadząc swój biznes korzystacie z pomocy i doradztwa kancelarii prawnych? ja już coraz gorzej radzę sobie z tymi zmianami prawnymi i ustawami dotyczącymi przedsiębiorstw i często współpracuję z https://www.norekwspolnicy.pl/ - zdecydowanie warto mieć możliwość takich konsultacji i świadomości, że da się na kogoś wykwalifikowanego liczyć
Sro Lip 27, 2022 20:19 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
gwiazda
Domownik
Domownik

Post Odpowiedz z cytatem
Na szczęście nie korzystam z biura rachunkowego, nie ma takiej potrzeby, ale lubię wiedzieć różne rzeczy z dziedziny podatków. Czytam sporo, na przykład dziś o PIT 37 http://zambrowiacy.pl/info/najwazniejsze-informacje-o-pit-37/ najważniejsze informacje. Wszystko zapisane w pigułce, rzeczy faktycznie potrzebne, bez lania wody.
Pią Wrz 02, 2022 14:24 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
wodna12
Przybysz
Przybysz

Post Odpowiedz z cytatem
W kwestii biznesu myślę, że teraz bardzo opłacalna jest inwestycja we własny e-commerce. Jeśli nie wiecie jak się za to zabrać polecam artykuł - https://portalecommerce.pl/sklepy-internetowe/jak-zalozyc-sklep-internetowy/
Wto Paź 11, 2022 08:52 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Zuzia
Domownik
Domownik

Post Odpowiedz z cytatem
Wielu przedsiębiorców zdaje sobie sprawę z tego jak dużą rolę w prowadzeniu biznesu ma prężnie działający telemarketing. Jeśli jednak nie ma możliwości stworzenia go u siebie to można skorzystać z usług firmy Multicontact.pl, która dysponuje doświadczoną kadrą konsultantów oraz odpowiednim sprzętem. Multicontact.pl zajmuje się sprzedażą telefoniczną, utrzymaniem dobrych relacji biznesowych z klientami czy umawianiem spotkań. Jeśli więc planujecie rozwój swojego biznesu to koniecznie zapoznajcie się z ich ofertą.
Czw Lis 24, 2022 11:15 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Weronika1975
Domownik
Domownik

Post Audyt RODO Odpowiedz z cytatem
Jeśli myślisz o rozwoju swojej firmy to musisz zastanowić się nad RODO Very Happy , organizowanie co jakiś czas spotkania na audyt RODO https://ratio-go.pl/audyt-rodo/ jest ważne dla każdej firmy i spółki. Ja korzystałam z audytu i przez jakiś czas też zamawiałam doradztwo RODO, aby mieć pewność, że nie dostanę kary. Polecam, może to pomóc Smile
Sro Lut 01, 2023 10:52 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
wodna12
Przybysz
Przybysz

Post Odpowiedz z cytatem
Jak ktoś chciałby założyć własną firmę ale nie bardzo wie jak i waha się jeszcze to polecam podcasty biznesowe. Wiele można się dowiedzieć praktycznych rzeczy, jak zaczynali przedsiębiorcy i jak prowadzić własną firmę.
Wto Mar 28, 2023 14:28 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
aleksatom123
Domownik
Domownik

Post Odpowiedz z cytatem
Kilka dni temu było mi dane przeczytać niezmiernie ciekawy materiał. Jest on czytelny i posiada dużą ilość wiadomości. Rekomenduję zaznajomić się ze wszystkim co jest na stronie internetowej, a dowiesz się sporo na temat -zarządzanie flotą pojazdów .
Wto Kwi 25, 2023 12:46 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Weronika1975
Domownik
Domownik

Post Odpowiedz z cytatem
Korzystałem z usług Ratio-Go https://ratio-go.pl/ i muszę powiedzieć, że są jednym z najlepszych wdrażających RODO we Wrocławiu. Profesjonalne podejście i skuteczne doradztwo rodo. RODO Wrocław Po przeprowadzeniu audytu RODO przez firmę Ratio-Go, czuję się o wiele bardziej pewny, że moje dane są bezpieczne. Gorąco polecam ich usługi w dziedzinie rodo we Wrocławiu.
Nie Cze 18, 2023 14:41 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
toni
Przybysz
Przybysz

Post Odpowiedz z cytatem
Często stosujecie w swoich firmach inwentaryzacje? W naszej firmie jak się ostatnio okazało były one przeprowadzane zbyt rzadko i musieliśmy sobie radzić z powstałymi nieprawidłowościami, bo było za późno, żeby podjąć jakieś rozsądne decyzje. Dzięki usługom firmy Rgis mamy nadzieję robić inwentaryzacje znacznie częściej, żeby w porę móc podjąć działania zapobiegawcze. Na stronie https://www.rgis.pl/ znaleźliśmy informacje na ich temat i chcemy podjąć jak najszybciej współpracę.
Pon Wrz 25, 2023 11:50 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
sherri
Mistrzunio
Mistrzunio

Post Odpowiedz z cytatem
Do czego stosowane są tłoczniki w biznesie? Może jestem dziwna, ale naprawdę zależy mi na jakości wykonanych usług i dlatego czekam na porady. Każdy z nas ma swoje własne zadania i dlatego wspólna pomoc na pewno nam pomoże. A na pewno mi, dlatego czekam na Wasze wskazówki.
Pon Paź 02, 2023 11:39 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
lala
Przybysz
Przybysz

Post Odpowiedz z cytatem
Widzę, że macie spore doświadczenie w kwestii prowadzenia biznesu. Powiedzcie mi zatem, co w przypadku problemu z dłużnikami? Słyszałam, że najlepiej skorzystać z pomocy firmy windykacyjnej. Udało mi się właśnie znaleźć namiar na AFORTI Collections ale chcialabym poznać również waszą opinię.
Sro Paź 04, 2023 08:15 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Samantka
Przybysz
Przybysz

Post Odpowiedz z cytatem
lala napisał:
Widzę, że macie spore doświadczenie w kwestii prowadzenia biznesu. Powiedzcie mi zatem, co w przypadku problemu z dłużnikami? Słyszałam, że najlepiej skorzystać z pomocy firmy windykacyjnej. Udało mi się właśnie znaleźć namiar na AFORTI Collections ale chcialabym poznać również waszą opinię.

Jeżeli już na nich trafiłaś to śmiało skorzystaj, już wiele razy słyszałam że z korzyścią dla klienta odzyskali należności w szybkim czasie. Wierzę, że z ich pomocą odzyskasz co twoje Smile
Sro Lis 22, 2023 11:53 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Lizbona
Mistrzunio
Mistrzunio

Post Odpowiedz z cytatem
Cześć, miłośnicy e-commerce! Dziś chciałbym podzielić się z wami fascynującym trendem, który zrewolucjonizuje sposób, w jaki dokonujemy płatności online - płatnośc cykliczna, które opisano szerzej na stronie https://autopay.pl/rozwiazania/platnosci-cykliczne ! To nie tylko wygoda, ale także sposób na zbudowanie trwałych relacji z klientami. Czy korzystacie już z tego modelu w waszych sklepach online?
Czw Lis 23, 2023 13:11 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ariana
Mistrzunio
Mistrzunio

Post Odpowiedz z cytatem
Ustaliłam od jakiegoś czasu z moimi pracownikami, że po reformie wynagrodzeń jestem w stanie poddać renowacji część parku maszynowego. Chcę, by im pracowało się lepiej, a dodatkowo będę po prostu mogła ich wspomóc dobrym słowem. I mam na myśli coś takiego jak listwy do dozowników oleju . Czy wiecie, jaki może być koszt jednej sztuki, na przykład w sieci?
Nie Mar 31, 2024 23:05 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Tintus
Przybysz
Przybysz

Post Odpowiedz z cytatem
Jeśli ktoś prowadzi firmę, to wie, jak ważne są odpowiednie narzędzia, które usprawniają pracę i pozwalają zaoszczędzić czas i środki. Jednym z tego typu rozwiązań jest elektroniczna ewidencja czasu pracy https://www.logito.pl/moduly-systemu/moduly-zaawansowane/ewidencja-czasu-pracy---timesheet Pracownikom daje dostęp do karty pracy, gdzie mogą rozpisywać zadania i przypisywać do nich wykorzystany czas – mogą też zgłaszać wnioski urlopowe czy zwolnienia lekarskie. Proste narzędzie, które oferuje mnóstwo korzyści, które finalnie przekładają się na oszczędności czasu i środków w firmie.
Nie Lip 07, 2024 20:09 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
sherri
Mistrzunio
Mistrzunio

Post Odpowiedz z cytatem
A czy widzieliście, jakie produkty always oraz inne popularnych marek, oferuje BD Group? Jak szukacie towaru do waszego biznesu handlowego, to według mnie warto właśnie do nich się zgłosić, ponieważ oni wam zapewnią towar wysokiej jakości, który będzie realnie się sprzedawał.
Sro Sty 29, 2025 16:38 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ariana
Mistrzunio
Mistrzunio

Post Odpowiedz z cytatem
Warto też tutaj napisać, że i wyposażenie jest ważne... Oczywiście w zależności od branży itd. Ale jak chodzi o takie aspekty, jak wykrojniki, tłoczniki, to tutaj https://palimet.com/tloczniki-gdynia macie coś sprawdzonego, innnowacyjnego i niezawodnego. Możecie sobie sprawdzić...
Nie Cze 01, 2025 12:44 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Nie Cze 01, 2025 12:44

Odpowiedz do tematu    Forum Stardoll-Forum Strona Główna » Inne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: