Autor |
Wiadomość |
Magdalena
Domownik

|
|
Kosmetyki i perfumy |
|
Hejka! Jakich kosmetyków używacie na co dzień do pielęgnacji skóry twarzy i całego ciała? Ja ostatnio znalazłam tutaj https://www.ezebra.pl/pl/producers/lancome-1401373018.html kilka różnych perfum i kremów do twarzy. Miałam problem szczególnie z dobraniem kremu do rąk, ale w końcu wybrałam po prostu jakiś dermatologiczny. Uważam, że dbanie o swoją skórę to powinna być codzienność, a nie robienie tego od święta. Ona naprawdę potrzebuje pielęgnacji. Zauważyłam to w sumie po miesiącu codziennego smarowania się balsamem na całe ciało. Wcześniej miałam dość szorstką skórę w niektórych miejscach a teraz zauważyłam, że jest ona bardzo gładka. Robię to codziennie wieczorem po prysznicu. To taki mój rytuał, który pozwala zrzucić z siebie ciężar całego minionego dnia. Dlatego polecam dbanie o siebie na co dzień a nie tylko od święta, bo to coś naprawdę fajnego. Wiem, że niektórzy się odezwą, że nie mają czasu, ale to tylko poświęcenie dodatkowych trzech, czy pięciu minut po prysznicu.
|
|
Pią Lut 26, 2021 06:05 |
|
 |
Reklama
|
|
Pią Lut 26, 2021 06:05 |
|
 |
iwonka98
Przybysz

|
|
|
|
Ezebra jest całkiem niezła. Już wiele razy kupiłam tam różne rzeczy.
Ostatnio jednak chciałam jakiejś odmiany i zaczęłam szperać w necie. Ogólnie to szukałam czegoś do rzęs. Ostatnio często chodziłam do kosmetyczki na aplikację rzęs. Miałam przez to ciągłe kłótnie z mężem, że rozwalam kasę. Musiałam więc znaleźć jakieś rozwiązanie.
Trafiłam na ciekawy kosmetyk o nazwie Eleverlash
Jest to odżywka do rzęs. Jej zadaniem jest między innymi przyspieszenie ich porostu. Stosuję to już od 3 tygodni i naprawdę dobry efekt.
Ale na prawdzie rzęsy i tak będę chodzić, tylko rzadziej Tym razem po cichu, żeby mąż się nie dowiedział hihi 
|
|
Sro Mar 03, 2021 14:36 |
|
 |
kafka
Przybysz

|
|
|
|
a probowalyscie bielendy? ja mam teraz ta nowa linie eco nature od nich. Dzieki jej super skladowi udalo mi sie po zimie przywrocic skore do wczesniejszego stanu wreszcie wyglada zdrowo i promiennie
|
|
Sob Mar 06, 2021 11:37 |
|
 |
edek332565665
Domownik

|
|
|
Pon Mar 22, 2021 19:55 |
|
 |
dzoan
Domownik

|
|
|
|
Wybór kosmetyków do pielęgnacji ciała i perfum mamy ogromny wybór, no ale każdy ma swój gust i wie jakie kosmetyki są najlepsze dla ciała. Ja zawsze stawiałam na kosmetyki naturalne, zawsze czytam skład, wole unikać kosmetyków z parabenami. Ostatnio szukałam dobrego balsamu nawilżającego i trafiłam tutaj https://www.mg12.pl/ na magnezowy balsam, czy ktoś taki stosuje ? Warto kupić ?
|
|
Pon Cze 14, 2021 08:37 |
|
 |
Bartas
Przybysz

|
|
|
|
Ten ogromny wybór to dla mnie prawdziwy koszmar. Zawsze mam problem z wyborem perfum na urodziny żony. Wiem, że co roku ona się ich spodziewa. Zwracam uwagę na wszystko: zapach, trwałość oraz wygląd flakonika. Chcę żeby był idealny, bo ona na to zasługuje. Dobrze zapowiada się zapach Reveal od Calvina Kleina https://perfumy.pl/product-pol-1268-Calvin-Klein-Reveal-woda-perfumowana-100-ml.html. Przynajmniej tak mi się wydaje. Co o nim sądzicie? Teraz można go dostać za połowę ceny, więc to świetna okazja na zakupy.
|
|
Pon Sie 16, 2021 20:07 |
|
 |
Kinga458
Mistrzunio

|
|
|
|
W mieszkaniu muszą być obowiązkowo nieziemskie bombki z Spektrum Pracowni Witraży i Ceramiki
|
|
Wto Lis 30, 2021 16:35 |
|
 |
Kinga458
Mistrzunio

|
|
|
|
W mieszkaniu muszą być obowiązkowo nieziemskie bombki z Spektrum Pracowni Witraży i Ceramiki
|
|
Wto Lis 30, 2021 16:47 |
|
 |
Sallma488
Przybysz

|
|
|
|
Ładny perfum to na pewno super pomysł prezentowy, warto sobie o tym pomyśleć, szczególnie ze względu na zbliżające się święta. Ja też mam w planach taki prezent kupić. Mam już nawet na oku jeden Lancome La Vie Est Belle 75ml Firma jest mi bardzo dobrze znana, może i wam się spodobają ich zapachy?
|
|
Wto Gru 14, 2021 21:19 |
|
 |
Misiii
Domownik

|
|
Sro Kwi 06, 2022 07:45 |
|
 |
Jasiek
Domownik

|
|
|
|
Ja ostatnio trafiłem na bardzo dużą ofertę kosmetyków do opalania. Zobaczcie tu https://www.bee.pl/12145-kosmetyki-do-opalania Są tu kremy z filtrem, balsamy nawilżające, kremy ochronne. Kosmetyki które chronią przed promieniami słońca nawet w okresie zimowym. Warto sprawdzić bo ceny są promocyjne.
|
|
Sro Kwi 13, 2022 14:38 |
|
 |
milek
Mistrzunio

|
|
|
|
Moim skromnym zdaniem, bardzo dobrze sprawdzi się wam Krem na noc Dottore . Mi udało się go kupić na stronie livinia.pl. Moja znajoma z pracy poleciła mi ichniejszy sklep i muszę przyznać, że posiadają ciekawe produkty. Jeśli szukacie kosmetyków do pielęgnacji, to moim skromnym zdaniem warto tam zajrzeć.
|
|
Czw Kwi 14, 2022 18:49 |
|
 |
Lizbona
Mistrzunio

|
|
|
|
I jak odkryłaś już swój ulubiony zapach? Jeśli jeszcze nie i jednak szukasz konkretnych propozycji dla siebie i chciałabyś trochę więcej poczytać na ten konkretnych propozycji w zakresie perfum ulubionych marek to polecam zdecydowanie Encyklopedie Perfum na której znajdziesz opisy do przeróżnych opcji, jak na przykład Burberry for Women https://encyklopediaperfum.pl/perfumy/burberry-for-women a mianowicie jest to damska woda perfumowana o kwiatowo-owocowym charakterze oraz ma uniwersalne zastosowanie, sprawdzi się na każdą okazję. Pozdrawiam serdecznie!
|
|
Pią Lut 24, 2023 13:30 |
|
 |
Reklama
|
|
Pią Lut 24, 2023 13:30 |
|
 |
|